KAYSERİ / KOCASİNAN - Cevdet Sunay Ortaokulu

Mrt

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Müdürlüğümüze ait Hizmet Standartları'na buradan ulaşabilirsiniz.

Sayın Velilerimiz;

Cevdet Sunay Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Bbirliği Genel Kurul Toplantımız 19 Ekim 2023 tarihinde saat 15.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Katılımlarınızı rica ederiz.

Ekm

Sayın velilerimiz 1.Dönem Veli toplantımız 8 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.00’de öğrencilerimizin sınıflarında yapılacaktır. Öğrencimizin daha iyi bir ortamda eğitim öğretim görmesi adına katılımınız bizim için çok önemlidir.

May

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu içeriktedir.

Ekm

23 Ekim 2022 Pazar günü saat 10.30'da Okulumuz çok amaçlı salonunda Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu ve ardından da öğrencilerin sınıflarında veli toplantısı yapılacaktır. Katılımınız önemle rica olunur.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması 19 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da okulumuzda yapılacaktır.

Mrt

14. Uluslararası MEB Robot Yarışması 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde, "Göbeklitepe" teması ve "Ahican Tarihin Sıfır Noktasında" sloganıyla, COVID-19 salgını nedeniyle ulusal düzeyde, seyirciler asgari seviyede tutularak veya seyircisiz olarak 12 kategoride yapılacaktır. Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile ACROME Robotik Mekatronik Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü çerçevesinde yarışmanın ortaya çıkardığı rekabet duygusu ile öğrencilerin kodlama becerilerinin en üst seviyeye ulaşmasını sağlamak üzere en yoğun katılımın olduğu Çizgi İzleyen (Temel Seviye), Çizgi İzleyen (İleri Seviye), Çizgi İzleyen (Hızlı Seviye), İnsansız Hava Aracı (Mini Drone), Mini Sumo ve Labirent Ustası olmak üzere 6 kategoride https://riders.ai platformu üzerinden bu yıl ilk defa Sanal Robot Yarışması ile ön eleme yapılacaktır. 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması'na başvurular https://robot.meb.gov.tr adresinden yapılmaktadır.

Şbt

Saygıdeğer velilerimiz,

Öğrencilerimizin genel durumlarını görüşmek üzere 27 Şubat 2022 Pazar günü saaat 11.00'de Şube Veli Toplantıları gerçekleştirilecektir. Katılımınızı rica ederiz.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılına yönelik seçmeli ders talepleri için öğrencinin şu an okumakta olduğu sınıf kademesini seçerek aşağıda bulunan formu 21.01.2022 tarihine kadar doldurunuz.

Sayın Veli,

Milli Eğitim Bakanlığının 1 Haziran 2021 tarihli yazısının 15. maddesi gereğince aşağıdaki formu mutlaka doldurarak, eğer çocuğunuzu göndermeyecekseniz okula gelerek dilekçe vermeniz gerekmektedir.

Ock

Bu yıl okulumuzda 5, 6 ve 7.sınıfa devam eden öğrencilerin 22 Ocak 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki formlardan gelecek eğitim öğretim yılında okumak istedikleri 3 adet seçmeli dersi belirlemeleri önemle rica olunur.