KAYSERİ / KOCASİNAN - Cevdet Sunay Ortaokulu

Ock

Oku Güvenliği Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin KARAKÖSE başkanlığında okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Göllüoğlu, okul idarecileri, rehber öğretmenleri, itibat polisi ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

Aralık ayı Aile Eğitim Bülteni

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse okulumuzu ziyaret ederek anasınıfı öğrencileri, resim kursuna katılan öğrenciler ve futsal takımı öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Ara

İngilizce Kelime Yarışması'nda 100 üzerinden 98 ve 100 puan alarak başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Kayseri Valiliği 112 Çağrı Merkezi tarafından bağlı olduğu birimler ile ilgili öğrencilere yönelik tanıtım toplantısı yapıldı.

Ara

Okulumuz çok amaçlı salonunda tüm 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize eğitmen hocamız tarafından ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Ara

Öğrencilerimizin becerilerini sergilemeleri, var olan potansiyellerini ortaya çıkarmak ve artırmaları, kendilerini ifade edebilme becerilerini geliştirerek toplumda daha etkin bireyler olmalarını sağlamak amacıyla "Bir Hobim Var" projesi düzenlenmektedir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi için pano çalışmaları yapan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hatice Özkip tarafından Dede Korkut okumaları yapılmış ve "Bilen Oturur" etkinliği düzenlenmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programını hazırlanan törenle okul bahçesinde kutladık. Emeği geçen değerli idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

6. sınıflar arasında düzenlemiş olduğumuz 24 Kasım Öğretmenler Günü Afiş Tasarım Yarışması'nda birinci olan öğrencimiz 6/d sınıfından Efe BORAZAN olmuştur. Özgün tasarımından dolayı öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

6., 7. ve 8. sınıflar arasında düzenlenmiş olan bilgi yarışmasında, galip olan 6/AİHO, 7/AİHO ve 8/B sınıfı yarışmacılarını tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzun Yeşilay Kulübü olarak ilimizdeki tüm okullarda eş zamanlı yürütülen “Hayat Sende Kontrol Sende” projesi kapsamında bugün öğrencilerimizde ve bulunduğumuz çevrede farkındalık oluşturmak adına kokart dağıtımı yaptık ve bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları program ile gerçekleştirildi.